tctlogo

futo1 (1)

Üdvözöljük a Tata és Térsége Civil Társulás honlapján! 

A Tata és Térége Civil Társulás honlapja, elsősorban a Tatai Kistérségben működő civil szervezetek számára szeretne információs portált biztosítani, ezzel segítve a helyi civil társadalom megerősödését. 

Mindezen vállalásunk mellett, feladatunknak tekintjük, hogy oldalaink segítségével a településeken szerveződő kulturális események a széles nagyközönség felé is elérhetőek legyenek, és ne csak az ott élők, vagy a környező települések polgárai értesüljenek a helyi civil szervezetek kezdeményezésére vagy részvételével rendezett gazdag proramkínálatról, hanem az interneten szívesen barangolók nagy tábora is.

Városunk egyéb kulturális kínálatáról tájékozódhat honlapunk két szélén feltüntetett közművelődési és kulturális intézmények elérhetőségein.

„Fesztivál civil hőfokon” az Angolparkban

 

Az egész napos fesztiválra azokat a civil egyesületeket várjuk, akik saját kulturális programjaik bemutatójával, interaktív kiállításokkal, bemutatkozóval szeretnének részesei lenni egy nagy civil kavalkádnak.

Egyesületünk a NEAO 2023-as pályázatra beadta pályázati anyagát, ami támogatást kapott, így a tervezett fesztiválnapnak a technikai feltételeit a pályázat összeg határáig a TCT biztosítani tudja.

Programtérkép:

 • Statikus kitelepülések: épített/ vagy saját sátrakban, szabadtéren
  • Egyesületi interaktív bemutatkozók
  • Mesesarok
  • Művészeti sarkok
  • vendéglátó egységek
 • Dinamikus színpadi produkciók
 • délelőtt: tánc és mozgásos produkciók
 • délután: énekkarok, zenekarok
  • este: ifjúsági zenekarok
 • A nap folyamán az egyesületek által előre meghitetett ismeretterjesztő előadások, kiscsoportos parki séták színesíthetik programot.

A fesztivált követő három hétben, egészen szeptember 30-ig folytatódik a civil napok rendezvénysorozata, ahova szintén várunk minden, az adott időszakban megrendezésre kerülő egyesületi eseményprogramot, amit külön műsorfüzetben is kiadunk, valamint a nyilvánosság számára, a civil napok keretében népszerűsítünk!

Az eseménysorozatot megnyitó fesztiválon és a civil napokon, minden Tatán és a kistérségében bejegyzett egyesületet szeretettel várunk!

A mellékelt jelentkezési lapon kérjük 2023. május 30-ig jelezni a fesztiválra történő részvételi szándékot!

 

További információ: Domonkos Ágnes TCT elnök

Telefon: 30 657 4049/mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felhívás letöltése

Terembérlés

Terembérlés 2.500 Ft/óra + Áfa

Tata, Fazekas u.4.

BorDóHáz

+36 20 927 01 34

Izing László

Izing László

alelnök

tatadat@t-online.hu

+36 20 944 72 61

Domonkos Ágnes

Domonkos Ágnes

elnök

ttve@t-online.hu

+36 30 657 40 49