tctlogo

futo1 (1)

Üdvözöljük a Tata és Térsége Civil Társulás honlapján! 

A Tata és Térége Civil Társulás honlapja, elsősorban a Tatai Kistérségben működő civil szervezetek számára szeretne információs portált biztosítani, ezzel segítve a helyi civil társadalom megerősödését. 

Mindezen vállalásunk mellett, feladatunknak tekintjük, hogy oldalaink segítségével a településeken szerveződő kulturális események a széles nagyközönség felé is elérhetőek legyenek, és ne csak az ott élők, vagy a környező települések polgárai értesüljenek a helyi civil szervezetek kezdeményezésére vagy részvételével rendezett gazdag proramkínálatról, hanem az interneten szívesen barangolók nagy tábora is.

Városunk egyéb kulturális kínálatáról tájékozódhat honlapunk két szélén feltüntetett közművelődési és kulturális intézmények elérhetőségein.

1. NEMZETKÖZI IFJÚSÁGI NAP – Tatabányai program

 

Művészet, sport, vállalkozás. Ezek azok a központi témák, amelyről a fent a következő sorokban bemutatott fiatalok fognak előadásokat tartani. Mesélnek többek között arról, hogyan csöppentek ebbe a világba, minek köszönhetik, hogy azokká váltak, akik ma, továbbá beszélni fognak arról is, hogy mi a motivációjuk s milyen terveik vannak a jövőre nézve. Lássuk, kik is ezek a fiatalok:

Esztergályos Patrik, Hudák Tibor, Jáger Dávid és Karvaly Róbert.

Részletek:

http://www.ujnemzedek.hu/programajanlo/fiatalok-vilagnapja-tatabanyan

Izing László

Izing László

alelnök

tatadat@t-online.hu

+36 20 944 72 61

Terembérlés

Terembérlés 2.500 Ft/óra + Áfa

Tata, Fazekas u.4.

BorDóHáz

+36 20 927 01 34

Domonkos Ágnes

Domonkos Ágnes

elnök

ttve@t-online.hu

+36 30 657 40 49